حذف الحساب

تقدر تطلب حذف حسابك من داخل التطبيق عبر صفحة الحساب. بيتم إعطاء فترة سماح قبل التنفيذ تقدر خلالها تتراجع، وبعدها بتتحذف بياناتك نهائياً.